CÉGALAPÍTÁS INFO VONAL :+36 20 5702917

Ön Magyarország első számú, vezető cégalapítás portáljára érkezett.

cegalapitasnet banner v2

Irodáinkban rövid határidővel, garanciával állnak ügyvédek az Ön rendelkezésére a cégbejegyzés, cégmódosítás, cég átalakulás és cég megszűntetésével kapcsolatos ügyekben.Itt ügyvédekkel áll közvetlen kapcsolatban. Nem egy cég végzi a munkát, így nem lehet zugírászat áldozata. Bővebben erről...

Állítsa össze a cégét on-line most!


vagy tekintse át részletes jogi információtárunkat, hogy eldöntse, milyen társasági forma ideális az Ön számára és mik a cégalapítás feltételei.  


2019. évi aktualitások

Illetékmentes cégalapítás 

Az elmúlt években megszűnt az illeték a cégbejegyzési eljárásban, még kedvezőbb a vállalkozás beindítása. Bővebben...

A cégalapítás költségei 2019-ben

Illetékmentesen, könyvelési megbízás esetén teljesen ingyenesen, készpénzbetét és banki igazolás nélkül is, akár 100%-ban nem pénzbeli betétből, 2 - 5 éven belüli rendelkezésre bocsátással is bejegyzésre kerülhet a korlátolt felelősségű társaság. Bővebben...

10 gyakori hiba amivel százezreket bukhat a cégalapítás során

Összeállításunkból megismerheti a leggyakoribb buktatókat. Ha a Cégalapítás Portálon keresztül alapítja cégét, a cégbejegyzési kérelem benyújtása előtt részletes tájékoztatásban és jogi kioktatásban részesül!

Kötelező volt a törzstőke emelés 3 millió forintra!

Az Új Polgári Törvénykönyv hatálybalépésével 3 millió forintra emelkedett a kft kötelező legkisebb jegyzett tőkéje. A módosítási határidő: 2017. március 15.
Ne hagyja az utolsó pillanatra! Bővebben...

Cégtemetők

A cégalapítás jogi szolgáltatás, amelyet csak ügyvéd vagy közjegyző végezhet, ne bízza cégügyeit zugírászokra. 
Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu) Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában

Egyszemélyes kft alapítása

Külföldiek cégalapítása Magyarországon

Bejegyzési garancia 

Garantáljuk, hogy a portálon keresztül elérhető ügyvédeknél a cég bejegyzésre kerül. A teljes megfizetett díjra 100%-os pénzisszafizetési garanciát vállalunk, ha jogerősen elutasítanák a cégbejegyzési kérelmet. Ez  még egyszer sem történt meg, a legmagasabb szintű szakmai színvonalnak köszönhetően. Ha fontos a gyorsaság és a precizitás, akkor a legjobb helyen jár. 

Székhelyszolgáltatás akár iparűzési adó mentes településen

Irodahasználati és postai kiegészítő szolgáltatásokat megbízható partnerünk, a Lex Sportiva Kft látja el. Székhelyszolgáltatás Budapesten már havi 4.000 Ft-tól elérhető. Az ügyvédi törvény már nem teszi lehetővé a székhelyszolgáltatást ügyvédi szolgáltatásként. Iparűzési adómentes székhely partnerünkön keresztül vehető igénybe fél évre 45.000.- Ft+ ÁFA/hó összegtől. 

Cégnév ötletek, cégnév generátor 

Ha nincs ötlet a cégnévre, az alábbi oldalak segítséget nyújthatnak: 
Business name generator I Cool name ideas 
Ha kívánja, a választott cégelnevezést az alapítás előtt ellenőrizzük: Cégnév ellenőrzés

Ügyvédet keresünk

Bács Kiskun Megye, Borsod Megye, Vas Megye, Veszprém Megye és Zala Megye területre ügyfeleink kiszolgálására együttműködő ügyvédet keresünk! Amennyiben Ön ügyvéd, várjuk jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Egy megyére vonatkozóan csak egy ügyvéddel kívánunk megállapodást kötni. 
Partnerünk az első számú Ügyvéd kereső, az Ügyvéd.hu.


 

.

 Amit kínálunk:

4Villámgyors bejegyzés

3Jogásszal, adószakértővel

2Ajándék számlázóprogram

1Ajándék weboldal

5Adja meg a cégadatokat!


KFT ALAPÍTÁS 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. A CÉG ADATAINAK MEGADÁSA:

Használja on-line adatlapunkat, ahol percek alatt megadhatja jövendőbeli cége adatait, tevékenységi köreit stb. Ha kérdése van, írjon e-mailt az info@cegalapitas.net e-mail címre, és válaszolunk a cégalapítás előtt felmerülő kérdéseire. A cégalapítás elektronikus eljárás esetén is az ügyfél, egy ügyvéd és egy adótanácsadó személyes találkozásával kezdődik, amelynek közeli időpontjáról egyeztetünk Önnel. Közvetlen időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 570 2917-es telefonszámot.

2. A CÉGIRATOK ELKÉSZÍTÉSE:

A megbeszélt időpontra az iratmintából szerkesztett cégiratok egy részét már elő is készítjük. Más dokumentumok megszerkesztése, véglegesítése és az ügyfél kioktatása a személyes találkozás alkalmával történik. A cégiratokat a társaság alapítója vagy tagjai aláírják, az ügyvéd ellenjegyzéssel látja el. Az ügyfél részére valamennyi iratból több eredeti, kinyomtatott példányt is adunk. A társaság ebben az időpontban már létrejön. 

3. AZ ILLETÉK MEGFIZETÉSE:

Az elektronikus eljárásban átutalással lehet megfizetni az alapításhoz szükséges illetéket. (Egyszerűsített eljárásban illetékmentes az eljárás) Ha van illetékfizetési kötelezettség, úgy az illeték egy egyedi utalványminta alapján kerül befizetésre okiratszerkesztő ügyvéd által az államkincstár részére.

4. A CÉGIRATOK BENYÚJTÁSA:

Az aláírt cégiratok beszkennelve, az elkészített cégbejegyzési kérelemmel egy elektronikus kérelmet alkotnak. Ezt az elektronikus aktát az okiratszerkesztő ügyvéd elektronikus aláírással látja el. Ezt követően e-mailen megküldi a székhely szerint illetékes cégbíróságnak a cégiratokat. A cég előtársaságként megkezdheti a működést.

5. A CÉG BEJEGYZÉSE:

A cégbíróság az iratok benyújtását követően egy tanúsítványt küld a feladó jogi képviselő e-mail címére, amely már tartalmazza a cég cégjegyzékszámát, adószámát és statisztikai számjelét. Röviddel ezután a cégbejegyző végzés is megérkezik. Az okiratokat ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott záradékkal látjuk el, egyidejűleg az Ön e-mail címére is megküldi az ügyvédi iroda az elektronikusan aláírt bejegyző végzést.

2006 óta azért vált a cégalapítás.net a vezető cégalapítási portállá, mert minden intézni valót leveszünk ügyfeleink válláról.

Mi komolyan vesszük az Ön vállalkozását.

Letölthető dokumentumok

Székhely használati hozzájáruló nyilatkozat

Teendők a cégbejegyzést követően

(konzultáljon könyvelőjével az alábbi nyomtatványok határidőn belüli benyújtásáról)

EGYKE adatlap letöltése EGYSÉGES KÉPVISELETI ADATLAP, BEJELENTÉS ÉS REGISZTRÁCIÓS ADATLAP AZ ÁLLAMI ADÓ ÉS VÁMHATÓSÁGI ÜGYEK KÉPVISELŐ ÚTJÁN TÖRTÉNŐ INTÉZÉSÉHEZ

Tájékoztató az adóügyek elektronikus úton történő intézéséhez - NAV

16T201T BEJELENTŐ ÉS VÁLTOZÁSBEJELENTŐ LAP a cégbejegyzésre kötelezett jogi személyiségű vállalkozások és egyéni cégek részére

Az NAV nyomtatványkitöltő szoftver innen tölthető le.

A kötelező kereskedelmi és iparkaramarai regisztrációt ide kattintva végezheti el.

 

 

Mit mondanak ügyfeleink

"Nagyon meg voltunk és vagyunk elégedve az Önök munkájával. Gyorsak, pontosak, nem drágák és a régi ügyfeleknek nyújtott kedvezmények még vonzóbbá teszik az irodát. Cégünket Önöknél alapítottuk, mármint a szerződést és azóta is bármilyen gondunk volt, akár telefonban is segítettek." Bacsó Team Kft

"Csak pozitív benyomásaink vannak: Gyors, egyszerű(sített) ügyintézés, kedves, hozzáértő munkatársak, reális ár" Belényesi Viktor

"Mi Kft-t alapítottunk a Cégalapítás.net segítségével. A segítőkész hozzáállást már akkor tapasztaltuk, amikor még szó sem volt arról, hogy ők lesznek a segítségünkre a cégalapítás során. Minden részletre kiterjedő, korrekt információkat kaptunk. Ezek után nem volt kérdés számunkra, hogy kivel fogjuk végigvinni a cégalapítás ügyeit. Az ügyintézés gyors, pontos és precíz volt az árról nem is beszélve. Tiszta szívből ajánljuk mindenkinek!" Buborék Party Kft

"A Fehér & Partners Pénzügyi Tanácsadó Kft ügyvezetőjeként nagyon meg vagyok elégedve a Cégalapítás Portállal. Mint pénzügyi tanácsadónak és brókernek, számomra az idő és a hatékonyság az egyik legfontosabb tényező. Amikor felhívtam az információs vonalat, a telefonos hölgy nagyon készséges volt, részletesen elmagyarázta a követendő lépéseket. A felmerült, speciálisan a munkámhoz kötődő kérdésekre is azonnal választ kaptam. Amikor a tényvázlatot a megfelelő adatokkal visszaküldtem a megadott e-mail címre, szinte azonnal kerestek a partner ügyvédi irodából, hogy időpontot egyeztessünk a cégiratok aláírására. A dokumentumokat aláírtam és még aznap kézhez kaptam az elektronikus bejegyző végzést. Örülök, hogy a Cégalapítás Portált választottam! Nekem csak a munkámra kellett koncentrálnom, ők mindent elintéztek helyettem." Fehér Tímea Fehér & Partners Kft.

Adja meg e-mail címét és elküldjük a cégalapítással kapcsolatos tudnivalókat és ajánlatot