CÉGALAPÍTÁS INFO VONAL :+36 20 5702917

Tel: +36 30 242 37 43
Irodai telefonszám: +36 1 321 6864; Fax: +36 1 7990319

Iroda: 1077 Budapest Wesselényi utca 66. fsz. 1.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Irodavezető: Dr. Nemes Tamás ügyvéd Budapest /szakterület: társasági jog/

Félfogadás: munkanapokon 8-18 óráig előzetesen egyeztetett időpontban.

Dr. Nemes Tamás ügyvéd 2002-ben szerezte jogi diplomáját a budapesti PPKE Jog és Államtudományi Karán. Cégjogi tapasztalatát Budapesten, társasági joggal főtevékenységszerűen foglalkozó ügyvédi irodában szerezte, és - elmondása szerint - szinte nincs olyan cégjogi eset, amellyel praxisa során még ne találkozott volna. Bár hangsúlyozza, hogy ezzel a budapesti ügyvédi karban nincs egyedül, tény, hogy az elektronikus cégbejegyzési és változásbejegyzési eljárásokban 2007-től szinte úttörőnek számít. A Cégalapítás Portál több szakmai cikkének szerzője, magyar és külföldi cégek állandó jogi képviselője, külföldi illetőségű, cégeljárással foglalkozó ügyvédek és jogi személyek magyarországi partnere. Az iroda on-line földhivatali összeköttetéssel rendelkezik.

Az ügyvédi iroda megközletíthető autóval a Hősök tere felől a Dózsa György út - Dembinszky utca - Wesselényi utca útvonalon, vagy az Andrássy út felől az Izabella utcán, tömegközlekedéssel a 73-as, 74-es, 76-os trolibuszokkal az Arany János utcától illetve a Nyugati Pályaudvartól és a Keleti Pályaudvartól, vagy a 4-es és 6-os villamosokkal a Wesselényi utcai megállótól 5 perc sétával a Hősök tere irányába. Az iroda a Wesselényi utca és Izabella utca sarkánál, a Magyar Színház szomszédságában található.

contentmap_plugin

Kapcsolatfelvétel a budapesti ügyvéddel / díjajánlat kérés

 

Adja meg e-mail címét és elküldjük a cégalapítással kapcsolatos tudnivalókat és ajánlatot