Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

A cégalapítás költségei 2021-ben

Könyvelés nélkül: Az adatlap beküldésével, vagy az online chat ablakon keresztül kérhet azonnali ajánlatot. Bt. Kft. Zrt.

Könyveléssel ingyenes a Bt. és a Kft. alapítás budapesti és pest megyei ügyfeleknek:

Kössön egy éves könyvelési szerződést a Budapest Consulting Könyvelő- és Adótanácsadó Kft-vel és a cég kifizeti Ön helyett a teljes költséget! (a könyvelési díj KATÁS vállalkozás esetén 10.000.- Ft + ÁFA/hó, társasági adós vállalkozás esetén 25.000. Ft + ÁFA / hó). 


A cégalapítás költségei az ügyvédi megbízási díj, a JÜB ellenőrzés díja, a cégalapítás illetéke és az igazságügyi minisztériumnak fizetendő közzétételi díj azonban már nem sorolható ide, az egyszerűsített eljárás ugyanis illetékmentes. A JÜB, azaz a jogügyletek biztonságát elősegítő keretrendszeren történő adatlekérés díja 730 Ft / Fő, a könyveléssel egybekötött ajánlat esetén ezt külön nem számítjuk fel. Az eljáró ügyvéd a cégben részt vevő személyek okmányait a BM nyilvántartásban ellenőrzi.

A Kft. alapítás illetéke a hatályos illetéktörvény szerint hagyományos eljárásban 100.000.- Ft, egyszerűsített eljárásban 0 Ft. A hagyományos eljárásban 5.000.- Ft közzétételi díjat is fizetni kell. 

A Bt. alapítás illetéke egyszerűsített eljárásban 0.- Ft, hagyományos eljárásban 50.000.- Ft.


Válasszon cégformát! A következő lépésekben megadhatja a jövőbeli társaság adatait és tevékenységi köreit. Az elküldést követően az illetékes ügyvédi iroda az Ön által megadott elérhetőségeken kapcsolatba lép Önnel időpont egyeztetés végett. Ha kérdése van írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a +36 30 220 1100-ás telefonszámot.

ADATOK MEGADÁSA ON-LINE:
Betéti Társaság alapítása

Egyszemélyes Kft alapítás 

Többszemélyes Kft alapítás

 Egyszemélyes és többszemélyes Zrt alapítás

Cégmódosítás

cegalapitasnet banner v2

10 gyakori hiba, amellyel százezreket bukhat a cégalapítás során

A cégalapítás ügyvéd és könyvelő személyes közreműködésével történik.

A Kft alapítás menete...

villámgyors bejegyzés

Jogásszal, adószakértővel

Cégnév keresés

Engedélyköteles tevékenységek

Adja meg a cégadatokatAdja meg a cégadatokat!


 

KFT ALAPÍTÁS 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. A CÉG ADATAINAK MEGADÁSA:

Használja on-line adatlapunkat, ahol percek alatt megadhatja jövőbeli cége adatait, tevékenységi köreit stb. Ha kérdése van, írjon e-mailt az info@cegalapitas.net e-mail címre, és válaszolunk a cégalapítás előtt felmerülő kérdéseire. A cégalapítás elektronikus eljárás esetén is az ügyfél, egy ügyvéd és egy adótanácsadó személyes találkozásával kezdődik, melynek időpontjáról egyeztetünk Önnel. Közvetlen időpont egyeztetés végett hívja a +36 30 220 1100 telefonszá-mot.

2. A CÉGIRATOK ELKÉSZÍTÉSE:

A megbeszélt időpontra az iratmintából szerkesztett cégiratok egy részét már elő is készítjük. Más dokumentumok megszerkesztése, véglegesítése és az ügyfél kioktatása a személyes találkozás alkalmával történik. A cégiratokat a társaság alapítója vagy tagjai aláírják, az ügyvéd ellenjegyzéssel látja el. Az ügyfél részére valamennyi iratból több eredeti, kinyomtatott példányt is adunk. A társaság ebben az időpontban már létrejön. 

3. AZ ILLETÉK MEGFIZETÉSE:

Az elektronikus eljárásban átutalással lehet megfizetni az alapításhoz szükséges illetéket. (Egyszerűsített eljárásban illetékmentes az eljárás) Ha van illetékfizetési kötelezettség, úgy az illeték egy egyedi utalványminta alapján kerül befizetésre okiratszerkesztő ügyvéd által az államkincstár részére.

4. A CÉGIRATOK BENYÚJTÁSA:

Az aláírt cégiratok beszkennelve, az elkészített cégbejegyzési kérelemmel egy elektronikus kérelmet alkotnak. Ezt az elektronikus aktát az okiratszerkesztő ügyvéd elektronikus aláírással látja el. Ezt követően e-mailen megküldi a székhely szerint illetékes cégbíróságnak a cégiratokat. A cég előtársaságként megkezdheti a működést.

5. A CÉG BEJEGYZÉSE:

A cégbíróság az iratok benyújtását követően egy tanúsítványt küld a feladó jogi képviselő e-mail címére, amely már tartalmazza a cég cégjegyzékszámát, adószámát és statisztikai számjelét. Röviddel ezután a cégbejegyző végzés is megérkezik. Az okiratokat ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott záradékkal látjuk el, egyidejűleg az Ön e-mail címére is megküldi az ügyvédi iroda az elektronikusan aláírt bejegyző végzést.

2006 óta azért vált a cégalapítás.net a vezető cégalapítási portállá, mert minden intéznivalót leveszünk ügyfeleink válláról.

Mi komolyan vesszük az Ön vállalkozását.

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)